Induktív gondolkodás, és az alapja az asztrológia szimbólumok. Asztrológia lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatot sok más multi-diszciplináris, szülés diagram értelmezése az emberi személyiség, az élet, feltáratlan lehetőségek, rögzült szokások, fizikai problémák, lehetőségek és előre dinamizmusát alkalommal lehet meghatározni nagyon kényelmes.


    Ellentétben azzal, amit sok más az Ön számára a honlapunkon, akkor lehet össze a legátfogóbb tanulmány. Nagy tapasztalattal és kiterjedt bibliográfiát készített támogatási folyamat "asztrológia Show", hogy megismerjék magát, fejleszteni a erősségeit, gyengeségeinek, kielégítőbb kapcsolatokat, amely segít építeni és

A hagyományos kínai újév kezdődik február 4-én. A kínai asztrológia, minden évben elkezdi a Buddha elfogadta a meghívást az egyik a 12 állat nyugati asztrológia horoszkóp asztrológia Nyugati asztrológia szemben összehasonlítani a Nap (Solar), de a Moon (Hold), a hatás nem korlátozódik a altındadır.Tabiki szó a kínai asztrológia. De itt a kínai kínai asztrológia találva egy jó módja annak, hogy indítsa el a jel.