A harc a jogot arra, hogy az ember jött, hogy az önmegtagadás, amikor érdekeik zsúfolva el a sarokban, és az egész élete körül forog, hogy - ez drága és talp. És akkor a könnyek, hisztizés, öngyilkossági kísérlet, minden indokolt, mert a háború, mint tudjuk, nincsenek szabályok.
És mi van a szeretet, kérdezed? Nem kell harcolni, hogy a férfi, akit szeretsz teljes szívedből? És azt mondom, hogy - természetesen meg kell harcolni, de csak azzal a feltétellel, hogy a kedvenc bajban börtönben megbetegedett vagy rossz. De a harc a szeretet az ember, azt hiszem - még mindig nem egészen igaz kíváncsi embereknek. Így fokozatosan a második része, a cikk "A harc nem szükséges!"

2.. "Fighting nem szükséges."

Ne küzdj - ez biztosan nem igaz. Szeretett férje kíváncsi embereknek valóban szüksége van megváltoztatni a szokásokat, modor, vagy akár az élet kedvéért is, van. Ez teljesen normális, egy ideig, mint egy nő azt bizonyítja, hogy ez jobb, mint mások. De bizonyítani az ő szeretete az élet - a határon, hogy a hang a törés az aorta kíváncsi embereknek, a görcsök és idegi kimerültség, ez, véleményem szerint, a véleménye az őrület. Minden lehetséges és lehetetlen, hogy lássa, mennyire szereted őt, de fel életét egy "örök harc" valószínűleg nem éri meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy igazi férfi, aki igazán szeret, az ember elég önbizalmuk ahhoz, hogy a kezdeményezést. Nos, ha nem mutatja meg, akkor itt az ideje, hogy hagyja abba a harcot, mert ismert, hogy ha egy ember nem, és nem akarom elveszíteni ezt a nőt, akkor ő lesz a hegyekben. Vagy menj el, ha megszűnt a harcot kíváncsi embereknek, és ő soha nem szeretett.