Ha engem kérdezel, és ha azt hiszem, a második felében, azt felelem őszintén - korábban gondolták, és most nem, nem. Lehet, hogy a kor, és előfordulhat, és talán a másik fél, aki elvesztette -, mint a sűrű erdők Szibériában. Ki tudja?
a régi szovjet film "a legszebb és vonzó" barát kérdezi a főszereplő:
- Azt akarod, hogy savanyú a házasságban vagy éget, lángol az örök harc, a törekvés a megfoghatatlan boldogság?
- Hát persze, éget! - Szerelmes jóslás Megfelel a főszereplő, és az óra elkezd ünnepélyes zene hangzik hangsúlyozni, mennyire fontos a választott út.

Egyáltalán nem - Szerelmes jóslás amely évszázadokon tartották a férfi a kenyérkereső, és a "harc a tökéletes hölgy a szív", valamint a termelés, és a tető a feje fölött, és a hatalom, végül úgy ítélték meg, a domain az emberek. Ma, a dolgok megváltoztak, és drasztikusan megváltozott. Nők harc az élet és halál harc a jogot, hogy a férje. Nők háborúban szeretője (csak előtt a büszke nő hit és balra), a szeretője és feleségeik (ez csak a "szó", "szerető", és "képviselője a legősibb szakma" szinonimaként). A lányok társkereső, és csak akkor jön a meglepetés, hogy nem adnak virágot a férfiak, mert a legtöbb ember hogy virágot, hogy a szép hölgyek teljesen leállt. Tehát minden - megint szerelmes jóslás, ha azt szeretnénk, hogy harcolni a férje?

1.. "Meg kell harcolni!"

Az első változat, a legnépszerűbb. Természetesen szerelmi jóslások, a harc egy ember - egy trükkös üzlet, hanem kedvező. Úgy értem, hogy az ember, még akkor is, ha soha nem hagyja el a nő, aki ragaszkodott hozzá markában. "Séták", hogy a bal és a jobb Ez a hozzáállás nagyon hízelgő, hogy a férfi ego.
Tudsz harcolni, és - az intelligens, ami azt jelenti, hogy anélkül, hogy a külső agresszió, mindenki megérti és megbocsátani. Mindegyik.
A harc az ember menni, és családi szinten, ez az, amikor egy nő teljes mértékben elkötelezett az emberek és az ellátás őt, mint egy szentély. Sütemények, meleg papucs, tökéletes, fehér héj és egy tucat friss és vasalt ingek a szekrényben.