És valóban, ez az egész romantikus bredyatina az istenek és a fele, nem érvényes az életben. Mert nincs olyan "menetrendet a fele", ahol ez egyértelműen kijelentette, hogy "te Lena, Vasya, 23-án, a Lenin téren 04:00 délután, és akkor él vele hosszú és boldog életet. " Egyikünk sincs garancia arra, hogy ez a közmondásos "fél" mindannyian találkozunk, és amikor találkoznak, meg fog történni, legalábbis az első felében az élet, nem pedig 67 év. Ezért szükséges, hogy a hatalmas bátorságot és teljesen irreális hit a csodákban kell nyugodt és csendes várja a férjét. De a legtöbben nem, hogy válassza ki a leginkább csendes környékén, vagy aki tud, és nem él nyugtatja meg megbízható online jóslatok készítése.
És miért nem? Nem a hülye élet forgatókönyv - válasszon egy méltó személy, és méltó arra, hogy menjen vele az élet kéz a kézben. Nos, a föld a lábad alatt nem tud úszni, és szikrákat a szem nem repülnek, ez az igazi élet, nem egy film, után ...
Racionális, jól átgondolt házasság - ezek a legerősebb, a férj és feleség pontosan tudják, mit akarnak egymástól, hogy egy jövő együtt, és köpni az összes ezeket az érzelmeket és a spray a szemét, miért? Az őrült szerelem, mint tudjuk, a probléma része. Brains teljesen és továbbra is erős érzelmeket, és hogyan kell élni velük? Senki sem tudta, és még mindig nem tudom.

Következtetés: nincs második fele nem léteznek, valaki úgy dönt, egy élettársa, majd nyugodtan, módszeresen és megfontoltan épít a jövő építése és a közös élettér.
És még egy kérdés, ha minden rendben van, és racionális, amit keresünk egész életemben ... még a mélyén a lélek, nem is bevallani magának, még mindig keresi?

A második változat. A második fele ott van.

Kiderül, hogy még mindig olyan naiv kislány, akkor is online jóslatok, ha ezek a "lányok" telt el a "harminc", és attól, hogy azt mondják, negyven éve, és akik hisznek a sors, és a második félévben. Hosszú Néhány ezek közül türelmesen várja az első és egyetlen, mások aktívan keresi, és még mások hibáznak, újra és újra, valamivel később rájött, hogy "nem volt." De mindannyian egy dolog - azt hiszik, megy, hogy azok férfi, a legnagyobb leginkább, hogy találkozzanak veled, és várni, és nézni, és a szenvedés és a hibák valahol a földön. Meglepő módon, néhány igazán találkozott vele, az ő partnere, és azonnal rájön, hogy ez az, amit ő. És együtt élni vele sokáig, és nem is mindig boldog, mert hol van a csupasz érzelmek különböző módon. Mások, kiábrándult és fáradt várakozás, úgy, hogy nem fél és feleségül veszi a "gazdag és ígéretes." És még mások, hogy egyedi, az igaz szerelem, de valami hirtelen összeáll, és elváltak. És akkor ott gondoltam online jóslás, hogy ha ez a szeretet, a sors, hogy még egy esélyt.

Az alábbi linkek megbízható jósláshoz ezetnek.

http://www.astronet.hu/joslas/

http://joslas.postr.hu/internetes-jovendoles-keszitese/

A jóslás készítés nem ingyenes de nagyon megbízható.