Második lecke: Cserélje a nyaralás, mert megfelelő kapcsolatok, öltözött gyönyörű ruhát és cipőt exkluzív, gondosan tervezett találkozót a herceg, ő képes volt, hogy egy magas rangú, a fiatal, jóképű férfi az Ön számára. És ne kiderült, csak mutatja a valóban fejedelmi hozzáállás, "Te, kedves herceg, akkor én, és elérni" Összefoglaló nyilvánvaló - a szeretet választja van!
Szerelem: Vannak-e más félidőt?

Egy szép legenda, szinte mese úgy szól, hogy egyszer egy ember, és ők két fejjel és négy karja. Erős, szilárd és a zsír, de annyira bátor és legyőzhetetlen szellem, hogy az istenek dühösek voltak és megosztott a nép két részre - egy férfi és egy nő. És mivel azoknak, akik fél együtt, hogy megtalálják a belső békét és belső egyensúlyt keres az ember, a szerelem - és talán, akinek ő született ebben a nagy világban.

A szerelem Isten ajándéka, mindig volt ez teljesen biztos. Az igaz szerelem - ez az, amikor a két szemébe, és vezetett a földet a lábuk alatt, ha az érintés forró, ha az egyik a másik nélkül légzőszervi problémák, ez nagyon ritka. Még L.Fuko azt mondta, hogy "az igaz szerelem olyan, mint egy szellem, sokan beszélnek, de kevesen látták." Tehát, ha Isten küldött egy értelemben, vigyázni rá, vigyázok rá olyan gyengéden, mintha nem több, az Ön számára a világ minden tájáról. És talán, és tényleg az?

http://joslas.postr.hu/ilyen-a-joslas-neha-csaloka/

A valóságban, csak két pozíció, és az, hogy a két változat a választás -, hogy a másik fele, mindannyiunk számára, vagy sem?

Az első lehetőség. Második fele nem.