Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azt hiszem megvilágosodtam -_-

Úgy érzem, hogy vala Isteni energia szállt belém.

0 Tovább

Jóslás a világhálón - hogyan működhet?

Estelle volt érdekelt az okkult, Jóslás a világhálón misztika és metafizika egy fiatal korban. Tanult jóga, 15 év, beleértve az asztrológia, Ayurveda, alkímia és Enneagram. Az Ön érdeke Tarot és a Kabbala viszonylag új, mert azt akarja, hogy fejlesszék intuitív képességeit. Ez olvasható a család és a barátok eddig, de azt akarja, hogy kitárta távlatokat olvasó számára idegenek. Ő használ Tarot, Rider Waite-Smith kártyák és szeretnék gyakorolni a különböző 3-kártyával spread olvasmányok cserébe visszajelzést Jóslás a világhálón. Egyszerűen e-mail Estelle érdeklődni az Ön nevét, kérdés és néhány háttér-információt a jelenlegi csalóka jóslás helyzetről.



Fiona-free tarot olvasmányok jóslás - Fiona-Anne jelenleg nem Fiona-Anne egy igazi látnok Tarot olvasó, ami Önnek igazi hír, és betekintést a múlt, jelen és jövő, valamint az oktatás minden helyzetben . Fiona-Anne kombinációját használó tarot és angyal kártyákat. Ez a hölgy nagyon intuitív, és használja ezeket az eszközöket, valamint a segítségével lelkét végigvezeti bármilyen helyzetben. Az ingyenes tarot, forduljon Fiona-Anne közvetlenül e-mailben az első név, születési idő, év, valamint a kérdést és az összes háttér-információt úgy érzi jóslás, fontos.



Ingyenes-tarot jóslás - Reneigh olvasta tarot a család és a barátok több mint 7 éve. Úgy véli, a tarot, amely lehetővé teszi, hogy az elme és a lélek, hogy válassza ki az utat, amely lehetővé teszi az optimális eredmény növekszik. Tájékoztatja az ügyfél, továbbá a különböző fedélzetek, és ő teszi őket a fedélzeten, amely összeköti őket, válassza ki a leginkább kapcsolódik. Az ingyenes tarot, kérjük, forduljon jóslással közvetlenül az Ön nevét, kérdés, dátumot és évet.



mary-nz-free tarot olvasás mary - Mary jelenleg nem érhető Tarot olvasmányok Mary mindig is érdekelt az asztrológia, tarot, és vezet egy
fiatal korban. Ő volt a kapcsolatot a kézikönyv és álmok valóra válnak. Mary használta a tarot 1. fejleszteni intuitív képességeit, de aztán megtanulta a Tarot összeköti az embereket magasabb self segít. Amikor Mária olvassa fogad üzeneteket és intuitív ikonok. Ő olvasta a család és a barátok, és szeretnék elérni több embert, hogy javítsák olvasás és kommunikációs készségek, és értékeljük bármilyen visszajelzést másoktól. Az ingyenes tarot, forduljon Mary közvetlenül az első név, születési idő, kérdés és egy fényképet magadról jóslás.



Bethany-free-tarot readingBethany - (. Bethany jelenleg van, és nem a tarot olvasmányok) Bethany egy brit intuitív tarot olvasó. Her ügyfelek, beleértve a szakemberek, színészek, művészek és más tisztánlátó, akik élnek, mint amennyire, és széles, mint az Egyesült Államok, Kanada és Horvátország, Kelet-Európában. Ő használ tarot, istennő Oracle-kártya és a saját lelki intuíció benne olvasmányok. Forward Bethany egy ingyenes olvasat cserébe visszajelzést nyújt, küldje meg azokat a nevét, születési dátumát és a kérdés. Május a kedves útmutatást ahhoz, hogy felfedezze, amire szüksége van, hogy álljon meg, és segít. Ön saját belső egyensúly és a boldogság Az ingyenes tarot, forduljon Bethany közvetlenül az első név, születési dátum és kérdés.

0 Tovább
12
»

Látók által készitett internetes jóslatok

blogavatar

Az interneten még ma is nagyon sok jóslás készül online. Ajánljuk maguknak is, hogy ott keressék a választ kérdéseikre!

Utolsó kommentek